Eindelijk weer op reis naar Estepona

Published on 14 July 2021 at 12:43

We hebben lang moeten wachten en ons geduld is beloond met een nieuwe portie zon, zee, strand en de ultieme beleving van de Spaanse cultuur.

De subtropische tuin aan het strand blijft mijn favoriete habitat

Deze groene oase blijft me keer op keer verbazen, want al wandelend, lezend of slapend geniet ik van alle kleuren, geuren en tropische vogels om mij heen.

Elizabeth's Residence, Estepona

Face-to-face samen zijn

De hele dag doorbrengen met het gezin, samen, zonder al te veel tijd achter ‘schermen’ te spenderen is pas écht samen zijn: lachen op de e-step, kuieren door de smalle straatjes in de stad, wegdoezelen op het strand, surfen op een woelige zee of kiezen voor de supplank bij kalme zee zijn slechts enkele voorbeelden van écht samen leven.

Estepona, the place to be: bloemen, bloemen en nog meer bloemen

Niet voor niets heeft Estepona de bijnaam van Bloemenrivièra gekregen, want elke straat biedt kleurrijke bloemenperkjes, met bronzen beelden en muurschilderingen in de stad.

Het is er heerlijk genieten van Spaanse tapas op het strand: boquerones, pulpo en calamaris a la plancha met een koele Verdejo wijn zijn een feest voor jouw smaakpapillen.

Op de zondagmarkt, van 10 tot 14 u aan de haven van Estepona, heerst een relaxte sfeer, waar lokale producenten een mooie mix van hun producten aanbieden, zoals zongerijpt fruit, kunstcreaties of kledij, aan zeer democratische prijzen.

De stad is doordrongen van haar multiculturele verleden, met bewoners die op feestdagen of tijdens bijzondere gebeurtenissen zijn uitgedost in prachtige flamenco kostuums.

Ook zin om te genieten van een warme strandvakantie in alle luxe?

We zijn nog vrij tussen 20 Augustus - 15 September.

Kijk op www.nl.ElizabethsResidence.com voor meer informatie.

Add comment

Comments

There are no comments yet.